Wednesday, 14 November 2012

M&K Frame # 6

Musim orang kawen-kawen datang lagi. 
Maklumlah cuti sekolah dah pun bermula.
Weee.... Seronoknya tengok pengantin naik pelamin pakai baju bling2...
Yang seronoknya lagi tengok gelagat tetamu senduk2 lauk sampai penuh pinggan,
 lepas tu makan tak habis...
No no no.... tak baik tauuuu.... Hehe
(peringatan untuk diri sendiri jugak)

Ok, kat sini nak tunjuk frame yang di order oleh my sister untuk wedding sister-in-law dia... Frame ni memang ready made... just dia nak tambah bunga2 je. M & K tu nama pengantin tu la.. (mazni & khairul). 
So sesiapa yang berminat nak tempah, boleh emel ke qiquilly@gmail.com

Silakan cuci mata.... (:



Size : 4R
SOLD OUT

TQ

1 comment:

  1. Wow ! I loved the frame very much ! The flowers look fab and black n pink colors look beautiful.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...